rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • A téglagyárban semmisítették meg a drogokat

 • Share on Tumblr

  A rendõrség által bûnjelként lefoglalt kábítószereket semmisítettek meg a napokban az Ungvári Téglagyár égetõkemencéjében.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) megyei fõosztálya sajtószolgálatának tájékoztatója szerint a bûnvádi eljárások lefolytatását követõen vált szükségessé a tiltott szerek – köztük marihuána, hasis és szintetikus drogok – megsemmisítése. A tájékoztató szerint a hasist és a marihuánát a határátkelõkön foglalták le francia, szlovák és ukrán állampolgároktól. A csapi, nagyszõlõsi és ungvári vámosok a jármûvekben kialakított rejtekhelyeken találták a drogokat. A francia állampolgár például Szlovákia felõl akart belépni az országba gépkocsija utasterének kárpitja alá rejtett, tiltott füvekkel.

  Hasonló körülmények között bukott le egy ungvári lakos. Õt a vámvizsgálat után a határõrök kapcsolták le. Beregszászi „kollégája” felöltõje zsebében és autója kesztyûtartójában próbált szintetikus drogot becsempészni az országba. A bíróságok összesen hat kábítószeres ügyben hoztak ítéletet. A vádlottakat egy és három év közötti próbaidõre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Beleragadt egy teherautó kereke a megolvadt aszfaltba

  Úttestbe ragadt egy teherautó a kínai Vuhanban a nagy hõség miatt.

 • Maffialeszámolás Izraelben: tíz golyót röpítettek keresztapába

  Ismeretlenek Izraelben megölték a helyi sajtó által a maffia egyik fõnökeként számon tartott Franszuá Abutbult.

 • Sokszáz madártetemet találtak egy román autóban

  Csaknem négyszáz madártetemet rejtett egy román állampolgár autója, amikor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai ellenõrizték a jármûvet a 43-as fõúton.

 • Egy dílert és hét fogyasztót állítottak elõ a kisteleki rendõrök

  Egy kábítószer terjesztéssel és hét fogyasztással gyanúsítható kisteleki lakost állított elõ tegnap késõ esti órákban a Kisteleki Rendõrkapitányság egy közúti ellenõrzést követõen.

 • Pokolgép végzett az újságírókkal

  Pokolgépes merényletben meggyilkolták csütörtök este Zágrábban a Nacional címû horvát hetilap volt fõszerkesztõjét és a lap egy másik munkatársát – közölte az újság egyik újságírója a közszolgálati televízióval.

 • Felgyújtotta magát egy keszthelyi képviselõ

  Gyúlékony anyaggal leöntötte, majd felgyújtotta magát egy férfi a keszthelyi városházán kedd délután.

 • Saját teherautója gázolta el sofőrt Mezőhegyesen

  Rosszul rögzítette kisteherautóját, így véletlenül saját magát sikerült elgázolnia egy nőnek Mezőhegyesen. A nőt a kocsi egy fához szorította, de túlélte a balesetet. Vélhetően a csodának köszönheti életét egy női teherautósofőr.

 • Azt hitték, a gyereket jönnek elrabolni

  Egy szórólapozót agyonvertek, négy társát súlyos sérülésekkel szállították kórházba hétfõn a kelet-kínai Csöcsiang (Zhejiang) tartomány Jühuan (Yuhuan) megyéjében, miután aggódó szülõk gyermekrablóknak nézték õket.

 • Meghiúsult kokaincsempészet Ferihegyen

  A napokban egy nigériai állampolgár érkezett Madridból a Ferihegyi Repülõtérre. A vámterületet a zöld folyosón kívánta elhagyni.

 • Kettős baleset: az ablakon kizuhanó nő egy lenn dolgozó férfira esett

  A ruhákat teregető nő megcsúszott, majd pont az ablaka alatt takarító hatvanéves férfira zuhant. A húszéves indiai nő a rendőrség közlése szerint véletlenül zuhant le a harmadik emeleti lakásból, miközben a mosott ruhát rakta ki száradni az ablaknál lévő kötélre.

 • Véletlenül megölte a menyasszonyát

  Véletlenül agyonlõtte menyasszonyát egy nappal esküvõjük elõtt egy férfi az Egyesült Államokban, mert betörõnek hitte.

 • Kenõpénzt az orosz rendõrnek

  Õrizetbe vettek egy szibériai rendõrtisztet az orosz hatóságok, mert kétezer rubel - átszámítva csaknem 14 ezer forint - kenõpénzt vett át Cseljabinszk város körzetében.

 • Kokain a macskaeledelben

  Három kilogramm kokain találtak a rendõrök egy rutinellenõrzés során Mosonmagyaróvár határában. Az elsõdleges információk szerint a kábítószert különbözõ helyeken - például macskaeledelben - eldugva találták meg egy személyautóban.

 • Felgyújtotta férje vesszejét

  Adelaide - Felgyújtotta férje hímtagját egy nõ Ausztráliában féltékenységében.

  A 44 éves asszony meglátta, hogy férje megölel egy nõt, este aztán megvárta, hogy elaludjon a férfi, szeszesitalt locsolt ágyékára és meggyújtotta.

 • Megtalálták az ellopott vasúti berendezéseket! Elkéstek...

  November elején a lembergi vasútvonal gazdasági bûnözéssel foglalkozó osztálya megállapította, hogy Ungváron az egyik fémhulladék-gyûjtõ telepen vasúti szerelvényekbõl származó fémhulladékokat tárolnak.

 • 1146 kiskorúról találtak pornóképeket egy férfi gépén

  Az 56 éves nagykanizsai férfi számítógépén 72 jogtulajdonos 222 szoftvere is megtalálható volt illegális másolatban. A Nemzeti Nyomozó Iroda Bûnügyi Fõosztály Csúcstechnológia Elleni Osztálya nyomozásaként kézre került családapa számítógépén olyan felvételeket tartott, amelyek láthatóan 18. életévüket be nem töltött személyeket, gyermekeket, „a nemiséget súlyosam szeméremsértõ nyíltsággal, célzatosan a nemi vágy felkeltésére irányuló módon” ábrázolták. A gépen és egyéb adathordozókon összesen 1146 kiskorú személyrõl voltak pornográf felvételek

 • Csalók árulnak pénzért ingyen vizet a fõvárosban!

  Pénzért árulnak vizet ismeretlen csalók Budapesten a Fõvárosi Önkormányzat és a Vízmûvek nevében.

 • Melegben is közlekedjünk körültekintően!

  A meleg megviseli szervezetünket, érzékeink jóval tompábbak. Figyelmetlenebbek, türelmetlenebbek vagyunk és ez a gépjárművezetésre is kihat.

 • Végzetes SMS-ek

  Redding (Kalifornia) - Hat év börtönbüntetésre ítélt egy nõt az amerikai Redding város bírósága, amiért belerohant gépkocsik álló sorába, miközben telefonján SMS-üzeneteket küldött. A balesetben életét vesztette egy másik nõ.

 • Életveszélyes sérült - hasba szúrták a kórház elõtt!

  Hasba szúrtak egy 42 éves férfit csütörtökön a fõváros IX. kerületében - közölte a BRFK sajtóügyeletese.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%