rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • A téglagyárban semmisítették meg a drogokat

 • Share on Tumblr

  A rendõrség által bûnjelként lefoglalt kábítószereket semmisítettek meg a napokban az Ungvári Téglagyár égetõkemencéjében.

  Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) megyei fõosztálya sajtószolgálatának tájékoztatója szerint a bûnvádi eljárások lefolytatását követõen vált szükségessé a tiltott szerek – köztük marihuána, hasis és szintetikus drogok – megsemmisítése. A tájékoztató szerint a hasist és a marihuánát a határátkelõkön foglalták le francia, szlovák és ukrán állampolgároktól. A csapi, nagyszõlõsi és ungvári vámosok a jármûvekben kialakított rejtekhelyeken találták a drogokat. A francia állampolgár például Szlovákia felõl akart belépni az országba gépkocsija utasterének kárpitja alá rejtett, tiltott füvekkel.

  Hasonló körülmények között bukott le egy ungvári lakos. Õt a vámvizsgálat után a határõrök kapcsolták le. Beregszászi „kollégája” felöltõje zsebében és autója kesztyûtartójában próbált szintetikus drogot becsempészni az országba. A bíróságok összesen hat kábítószeres ügyben hoztak ítéletet. A vádlottakat egy és három év közötti próbaidõre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások