rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Katonákat fejeztek le Mexikóban - az elnök bosszút esküdött

 • Share on Tumblr

  A nyolc lefejezett katona halála "nem volt hiábavaló", és minden követ megmozgatnak a tettesek kézre kerítésére - mondta Felipe Calderón mexikói elnök.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A katonák és egy ügyvéd fejét mûanyag zacskókba rejtve találták a Mexikó déli részén fekvõ Guerrero államban vasárnap. A fejekre vasárnap hajnalban bukkantak Chilpancingo városának lakói, és néhány órával késõbb egy másik helyszínen megtalálták a hozzájuk tartozó testeket is. A hadsereg hét gyanúsítottat vett õrizetbe az ügyben - jelentette be hétfõ éjjel a városi ügyészség.

  "A bûnözõk nagy hibát követtek el ezzel az arcátlan tettel" - fogalmazott egy hétfõi megemlékezésen a körzeti katonai parancsnok. "Nincs kegyelem, és nem nyugszunk, amíg ezek a bûnözõk oda nem kerülnek, ahova valók" - tette hozzá Enrique Jorge Alonso.

  Az eddigi nyomozás szerint a katonákat szombat este rabolhatták el, amikor elhagytál chilpancingói bázisukat. A lefejezés a drogkartellek válasza volt arra, hogy pénteken három tagjuk halt meg, amikor tûzharcba keveredtek a katonákkal - írta a La Jornada címû napilap biztonsági erõkre hivatkozva.

  Hétfõre virradóan további 19 embert öltek meg az észak-mexikói Chihuahua államban, szintén a drogkartellek harcai miatt. Mexikóban több mint 5300 ember halt meg az év eleje óta kábítószerrel kapcsolatos gyilkosságok miatt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%