rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Emberi csontok egy bécsi ház pincéjében

 • Share on Tumblr

  Bécs - Emberi csontokat találtak lomtalanító munkások egy bécsi lakóház pincéjében. A rendõrség egyelõre tanácstalanul áll az eset elõtt, hiszen még azt sem lehet tudni, hogy mióta fekszenek ott a maradványok

  A Kurier napilap szerdai számában megjelent tudósítás szerint a munkások egy Apollo-utcai hatemeletes lakóház pincéjében, egy szénrakás alatt fedezték fel a csontokat:

  két, állkapocs nélküli koponyát, két combcsontot és egy lábszárcsontot. A maradványok egy újságpapírba voltak "becsomagolva". Bár a betûk szinte teljesen elmosódtak, és a papír is jószerivel szétmállott, a rendõrség szóvivõje elmondta: annyit mindenesetre sikerült kibogozniuk, hogy valószínûleg a Solidarität szakszervezeti lap egy példányáról van szó.

  Mind a csontokat, mind az újságfoszlányokat alapos vizsgálatnak vetik alá, hogy megállapíthassák korukat. Elképzelhetõ, hogy az emberi maradványok már több évtizedesek.

  Az épületet most újítják fel, a házfelügyelõség ezért rendelte el a nagytakarítást. Annak a lakásnak az elõzõ bérlõje, amelyhez a pincerész tartozik, 2002-ben meghalt, az új bérlõ pedig sosem járt az alagsorban. A házba már hosszú évekkel ezelõtt bevezették a gázt, szénnel már senki sem fût.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egymillió dollár értékben zsákmányoltak ékszereket amerikai tolvajok

  Falbontásos technikával egymillió dollárnyi (kétszázmillió forintnyi) ékszert zsákmányoltak amerikai tolvajok, akik a San Juan Capistranó-i ékszerboltból a páncélszekrénnyel együtt távoztak.

 • Elvitte a rendõrségre megerõszakolóját

  Wellington - Bevitte a rendõrségre megerõszakolóját egy nõ Új-Zélandon kihasználva, hogy a férfi elszunyókált.

  A 22 éves támadó egy bárban ismerkedett meg a hölggyel, akit kiinvitált a parkolóba, a kocsijába, melynek hátsó ülésén megerõszakolta. Akciója után annyira kimerült, hogy kellemesen elszenderedett, a hölgy pedig a férfival - és persze annak autójával - Auckland fõkapitányságára hajtott, ahol aztán letartóztatta támadóját.

 • Csak a vérnyomok maradtak: eltûnt a kigyulladt autó sofõrje

  Balesetet követõen kigyulladt egy személygépkocsi vasárnap hajnalban Hódmezõvásárhely és Maroslele között, a helyszínre érkezõ rendõrök és tûzoltók azonban nem találták meg a jármû sofõrjét.

 • Villám csapta agyon a két szurkolót

  Halálos villámcsapás ért vasárnap két szurkolót egy futballmérkõzésén Dél-Lengyelországban.

  Mint a lengyel hírtelevízió jelentette, a 31 és 56 éves férfiak a sziléziai vajdaságbeli Lipowában, Zywiec közelében, az LKS Lipowa mérkõzésén szurkoltak csapatuknak, amikor heves zivatar kerekedett. Egy villám belecsapott a fába, amely alatt álltak és õket is villámcsapás érte. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a fa alatt mások is voltak, de õk baj nélkül átvészelték a villámcsapást.

 • Halálra verte 8 hónapos terhes feleségég, majd mélyhûtõbe tette

  Terhes anya holttestére bukkantak Párizstól nem messze a rendõrök. Meggyilkolásával élettársát gyanúsítják, aki maga vezette nyomra a hatóságot.

 • Cserbenhagyásos gázolás - meghalt a gyalogos

  Cserbenhagyásos gázolás történt hétfõ este Bátaszéken, az elütött kerékpáros életét vesztette.

 • Rendõrség?! Betört a szomszédba a Mikulás a rénszarvasostul!

  London - "Rendõrség?! A Mikulás betört a szomszéd házba rénszarvasostul!" - egyebek közt ilyen telefonhívást kaptak tavaly a manchesteri rendõrök.

  A 2008-as év legostobább segélykérõ telefonálásait a Daily Mail címû brit lap kötötte csokorba. Akadt olyan hölgy, aki azért hívta õket, mert a vonal zsúfoltsága miatt nem tudott telefonon szavazni egy tévés sztártáncverseny párjára.

 • Szörnyû halál! Hatan odavesztek egy szaunatûzben

  Kigyulladt egy szauna keddre virradóan Oroszországban. A tûzben hat ember vesztette életét.

 • Halálos kimenetelû autóbalesetet szenvedett a 20 évesmodell

  A rossz oldalon hajtott egy Angliában élõ férfi, ami miatt meghalt egy 20 éves modell.

 • Konyhakéssel szurkálta meg az asszony

  Elfogta a rendõrség azt az asszonyt, aki a gyanú szerint többször is megszúrta egy ismerõsét Szegeden.

 • Halott csecsemőt találtak Miskolcon

  Emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt keres a rendőrség egy nőt, akinek halott csecsemőjét Miskolc egyik utcájában találták meg.

 • Árokba csúszott egy teherautó az M1-es autópályán

  Árokba csúszott egy teherautó Gyõr felé a 35-ös kilométerszelvénynél, torlódás várható.

 • Botrányos helyzet: életveszélyben a külföldiek Budapesten?

  Továbbra sem találják a múlt héten eltûnt francia lányt Budapesten.

 • Ékszerrablás Bagdadban vérfürdõvel

  Álarcos fegyveresek legalább tizenöt embert megöltek és tucatnyi ékszerüzletet raboltak ki Bagdadban. Az iraki hatóságok feltételezik, hogy a támadást az al-Kaida terrorszervezet tagjai hajtották végre.

 • Magyar csempészt fogtak az ukrán határnál

  780 doboz csempészcigaretta miatt a kocsijától is búcsúzni kényszerült egy magyar állampolgár a Tiszaújlak-Tiszabecs határátkelõn.

 • 42 centet vett ki a szökõkútból, floridai fogdába került M. László

  Budapest - Fogdába került egy M. László nevû, a floridai Bonita Springsben élõ magyar állampolgár, aki hétfõn a közeli Naples város egyik plázájának szökõkútjából 42 dollárcentet (62 forint) "lopott el".

 • 20 év fegyházat kapott a kegyetlen gyilkos

  A Tatabányai Törvényszék húsz év fegyházra ítélte kedden a 21 éves Tárkányi Józsefet, aki különös kegyetlenséggel, aljas indokból megölt egy nõt 2011 szeptemberében; az ítélet nem jogerõs, a vádlott enyhítésért fellebbezett.

 • Húszezer voltnyi áram ment át a férfin

  Húszezer voltnyi áram rázott meg egy munkást Komlón. A férfi állványzatot épített, egy csövet emelt a magasba, ami hozzáért a nagyfeszültségû áramvezetékhez. A húszéves férfi sokkot kapott, állapota súlyos, életveszélyes, mentõhelikopter vitte kórházba.

 • Egy rendõr házát akarta kifosztani egy betörõ

  Helyismeret hiányában egy rendõr családi házába surrant be egy betörõ Törökszentmiklóson, a tulajdonos azonban észrevette és elfogta az elkövetõt.

 • Halálos baleset az M7-en

  Halálos baleset történt pénteken hajnalban az M7-es autópályán; egy szlovák rendszámú kisbusz leszaladt az útról és a tetejére borult.