rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Emberi csontok egy bécsi ház pincéjében

 • Share on Tumblr

  Bécs - Emberi csontokat találtak lomtalanító munkások egy bécsi lakóház pincéjében. A rendõrség egyelõre tanácstalanul áll az eset elõtt, hiszen még azt sem lehet tudni, hogy mióta fekszenek ott a maradványok

  A Kurier napilap szerdai számában megjelent tudósítás szerint a munkások egy Apollo-utcai hatemeletes lakóház pincéjében, egy szénrakás alatt fedezték fel a csontokat:

  két, állkapocs nélküli koponyát, két combcsontot és egy lábszárcsontot. A maradványok egy újságpapírba voltak "becsomagolva". Bár a betûk szinte teljesen elmosódtak, és a papír is jószerivel szétmállott, a rendõrség szóvivõje elmondta: annyit mindenesetre sikerült kibogozniuk, hogy valószínûleg a Solidarität szakszervezeti lap egy példányáról van szó.

  Mind a csontokat, mind az újságfoszlányokat alapos vizsgálatnak vetik alá, hogy megállapíthassák korukat. Elképzelhetõ, hogy az emberi maradványok már több évtizedesek.

  Az épületet most újítják fel, a házfelügyelõség ezért rendelte el a nagytakarítást. Annak a lakásnak az elõzõ bérlõje, amelyhez a pincerész tartozik, 2002-ben meghalt, az új bérlõ pedig sosem járt az alagsorban. A házba már hosszú évekkel ezelõtt bevezették a gázt, szénnel már senki sem fût.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások