2023.06.03. - Klotild
bohócdoktor vizit szja 1%

Előzzük meg a kerékpárlopásokat

A jó idő beköszöntével egyre több kerékpár kerül elő, és ezzel együtt a kerékpárlopások száma is megnövekedhet. Azért, hogy biciklije ne váljon a kerékpártolvajok célpontjává, fogadja meg a Nyíregyházi Rendőrkapitányság alábbi tanácsait:

Halálos baleset az M7-esen

Egy személy életét vesztette a Kőszárhegynél történt közúti közlekedési balesetben. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Késelésig fajult a szóváltás

Előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta ismerősét egy szegedi férfi. A bántalmazás következtében a sértett súlyosan sérült.

Előzetesbe került a jegyvizsgálót megütő férfi

Előzetes letartóztatásba került a 25 éves monorierdei férfi. A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Szilárd 25 éves monorierdei lakos ellen.

Vezessünk óvatosabban fronthatás idején!

Az időjárás okozta fronthatás megterhelően hat az emberi szervezetre. Sokan nem tudják, de ebben az időszakban sokkal kockázatosabb közlekedni. Az időjárási változások jelentős hatást gyakorolnak a közúti közlekedésre, ezért fontos, hogy a járművezetők mindig az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezessék gépjárműveiket.

Lánya ölte meg a 79 éves idős nőt

A lánya ölte meg azt a 79 éves mezőkövesdi nőt, akinek a holttestét pénteken reggel találták meg. Az 52 éves nő előzetes letartóztatásban van.

Késsel kényszerítette, hogy adja át az autóját

A rendőrök pár perc alatt Mátészalka belterületén elfogták a feltételezett tettest. A gyanúsított 2017. február 7-én 20 óra körül Kocsordon leszólított egy 25 éves helyi férfit, akit megkért arra, hogy személygépkocsival a községben vigye el egy darabig.

további hírek