rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Hírek / Külföld

  Összesen 2066 db cikk
 • Megfulladtak a menekültek a kisteherautóban

  Több tucat menekült holttestét találták meg Ausztriában az A4-es keleti autópályán Neusidl és Parndorf között csütörtök délelőtt egy zárt teherautóban.
 • Autóban felejtették a két éves kislányt, életét vesztette

  Járókelők vették észre, hogy egy leállított kocsiban nem mozdul egy alig kétéves kislány. A kiérkező orvos szerint a gyerek több órán át szenvedhetett az átforrósodott autóban.
 • Nehézfegyverekkel felszerelt különleges osztag vetett véget a túszdrámának

  Nehézfegyverekkel felszerelt különleges osztag vetett véget a túszdrámának. Ketten meghaltak, köztük a túszejtő is.
 • Lelőtte másfél éves öccsét egy 3 éves kisfiú

  A két gyerek édesanyjával volt vendégségben egy ismerősüknél, játék közben dördült el a halálos lövés.
 • Drogot vitt haza a macska

  Öt gramm hasis volt abban a csomagban, amelyet gazdája küszöbére rakott le egy macska Új-Zélandon.
 • Gyermekeket szállító kisbusz rohant egy mezőgazdasági munkagépbe

  Mezőgazdasági munkagépbe rohant egy gyermekeket szállító kisbusz Spanyolországban csütörtök este, a balesetben öten meghaltak, tizenhárman megsérültek.
 • Rengeteg halottja van a súlyos buszbalesetnek

  Álló teherautóba rohant és kigyulladt egy autóbusz vasárnap Mexikóban. A balesetben 33-an meghaltak, négyen megsérültek.
 • Legalább kilenc ember meghalt a súlyos balesetben

  Legalább kilenc ember meghalt a súlyos balesetbenEgy teherautóval ütköztek frontálisan egy kaliforniai autópályán, majd mindkét jármű kigyulladt. Három személyautó szorult közéjük. Legalább kilenc ember meghalt és több mint harmincan megsérültek, amikor a FedEx egyik teherautója belecsapódott egy iskolásokat szállító turistabuszba. A helyi idő szerint csütörtök délután fél hatkor történt balesetnek több halálos áldozata is lehet. A busz és a teherautó közé három személyautó szorult, és tíz embert eltűntként kezelnek a hatóságok. Információk szerint, az autóban utazó emberek biztosan meghaltak
 • Felrobbant és autókra zuhant egy hírműsor helikoptere

  Autókra zuhant a reggeli csúcsforgalomban és felrobbant Seattle-ben egy hírműsor helikoptere, a balesetnek két halálos áldozata és egy súlyos sérültje van.
 • Kisrepülőgép és ejtőernyős ütközött

  Szörnyű baleset történt egy floridai repülőtéren, ahol egy egymotoros kisgép pilótája épp látványos légi manővereket mutatott be, de aztán összeütközött egy ejtőernyőssel és orral fúródott bele a földbe.
 • Kilenc ember szörnyethalt, amikor összeomlott egy gyaloghíd

  A tragédia Vietnam északi részén történt. Kilenc ember szörnyethalt, és harmincan megsérültek. Egy 40 fős gyászmenet éppen a temetőbe igyekezett, amikor a halálos baleset bekövetkezett. Tíz sérült válságos állapotban van.
 • 8 éves kisfiú vezetett ittas apja helyett, baleset lett a vége!

  A 38 éves férfi akár öt évig tartó börtönbüntetést is kaphat, amiért kisfiával vitette haza magát. Két autóval ütköztek. A lengyel apuka a barátaival iszogatással eltöltött délután hívta fel nyolcéves fiát azzal, hogy bicajozzon el hozzá a kocsmához, hogy az ott álló autóval hazavigye, miután már egy parkolóban megtanította neki az autóvezetés alapjait
 • Egy óra alatt 11-en vesztettél életüket az utakon

  Kettő, egymáshoz kísértetiesen hasonló szörnyű baleset történt vasárnap az Egyesült Államokban. Dél-Kaliforniában egy ittas 21 éves lány hajtott fel rossz irányból a 60-as autóútra, ahol egy szabályosan közlekedő kocsival karambolozott a szembejövő sávban. A szemtanúk szerint a vétkes sofőr legalább 160 kilométer per órás sebességgel hajtott.
 • Romániában bukkantak rá a miskolci gyilkosság gyanúsítottjaira

  Egy több mint 3 évvel ezelőtt Miskolcon történt gyilkosság tetteseit sikerült kézre keríteni a napokban. Az ügy szálai Romániáig vezettek. Mint kiderült a három román állampolgárságú férfi tetőjavításra hivatkozva jutott be egy idős ember házába, ahol a ház tulajdonosát megverték, majd kirabolták a lakást. A férfi a kórházban később belehalt a sérüléseibe.
 • Svájcban fogták el az ároktői szökevényeket

  A rendőrség múlt szombat délelőtt tette közzé, hogy péntek éjjel megszökött a házi őrizetből az ároktői banda két tagja. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnak kell intézkednie az ároktői banda szerdán elfogott tagjainak kiadatása érdekében.
 • 600 kiló bacon dőlt egy húsipari dolgozóra

  600 kiló bacon dőlt egy húsipari cég egyik dolgozójára, egyelőre vizsgálják a baleset körülményeit, mert senki sem tudja, mitől borulhatott fel a szállító targonca. A férfi csodával határos módon túlélte az esetet.
 • Kettős baleset: az ablakon kizuhanó nő egy lenn dolgozó férfira esett

  A ruhákat teregető nő megcsúszott, majd pont az ablaka alatt takarító hatvanéves férfira zuhant. A húszéves indiai nő a rendőrség közlése szerint véletlenül zuhant le a harmadik emeleti lakásból, miközben a mosott ruhát rakta ki száradni az ablaknál lévő kötélre.
 • Még mindig szivárog a radioaktív anyag a fukusimai erőműben

  Újabb léket talált a két és fél évvel ezelőtt balesetet szenvedett Fukusima-1 erőműben a létesítményt üzemeltető Tepco energiavállalat. A cég csütörtökön azt közölte, hogy ezúttal az 5-ös és 6-os reaktor közelében lévő tenger alatti védőgát sérült meg, amely a radioaktív anyagok vízbe jutását hivatott megakadályozni.
 • 17 késszúrással ölték meg a 62 éves férfit

  A szomszédok szerint családi tragédia történhetett a pozsonyi házaspár lakásában. Kedden délután lakásában bukkantak rá a 62 éves férfi holttestére.
 • 15 éves fiú rabolt bankot

  Berontott egy bankba, majd több mint 780 ezer forintnak megfelelő angol fonttal távozott egy 15 éves brit fiú. A tini a jelek szerint egy videojáték akcióhősének képzelte magát. A fiú egy sállal takarta el az arcát, hogy csak a szeme látszott ki. Beviharzott a bankba, és egy pisztolynak látszó fegyvert fogott a pénztárosokra, készpénzt követelve tőlük.
 • további cikkek