2022.05.26. - Fülöp, Evelin
bohócdoktor vizit szja 1%

Megfulladtak a menekültek a kisteherautóban

Több tucat menekült holttestét találták meg Ausztriában az A4-es keleti autópályán Neusidl és Parndorf között csütörtök délelőtt egy zárt teherautóban.

Drogot vitt haza a macska

Öt gramm hasis volt abban a csomagban, amelyet gazdája küszöbére rakott le egy macska Új-Zélandon.

Legalább kilenc ember meghalt a súlyos balesetben

Egy teherautóval ütköztek frontálisan egy kaliforniai autópályán, majd mindkét jármű kigyulladt. Három személyautó szorult közéjük. Legalább kilenc ember meghalt és több mint harmincan megsérültek, amikor a FedEx egyik teherautója belecsapódott egy iskolásokat szállító turistabuszba. A helyi idő szerint csütörtök délután fél hatkor történt balesetnek több halálos áldozata is lehet. A busz és a teherautó közé három személyautó szorult, és tíz embert eltűntként kezelnek a hatóságok. Információk szerint, az autóban utazó emberek biztosan meghaltak

Kisrepülőgép és ejtőernyős ütközött

Szörnyű baleset történt egy floridai repülőtéren, ahol egy egymotoros kisgép pilótája épp látványos légi manővereket mutatott be, de aztán összeütközött egy ejtőernyőssel és orral fúródott bele a földbe.

Kilenc ember szörnyethalt, amikor összeomlott egy gyaloghíd

A tragédia Vietnam északi részén történt. Kilenc ember szörnyethalt, és harmincan megsérültek. Egy 40 fős gyászmenet éppen a temetőbe igyekezett, amikor a halálos baleset bekövetkezett. Tíz sérült válságos állapotban van.

8 éves kisfiú vezetett ittas apja helyett, baleset lett a vége!

A 38 éves férfi akár öt évig tartó börtönbüntetést is kaphat, amiért kisfiával vitette haza magát. Két autóval ütköztek. A lengyel apuka a barátaival iszogatással eltöltött délután hívta fel nyolcéves fiát azzal, hogy bicajozzon el hozzá a kocsmához, hogy az ott álló autóval hazavigye, miután már egy parkolóban megtanította neki az autóvezetés alapjait

Egy óra alatt 11-en vesztettél életüket az utakon

Kettő, egymáshoz kísértetiesen hasonló szörnyű baleset történt vasárnap az Egyesült Államokban. Dél-Kaliforniában egy ittas 21 éves lány hajtott fel rossz irányból a 60-as autóútra, ahol egy szabályosan közlekedő kocsival karambolozott a szembejövő sávban. A szemtanúk szerint a vétkes sofőr legalább 160 kilométer per órás sebességgel hajtott.

Romániában bukkantak rá a miskolci gyilkosság gyanúsítottjaira

Egy több mint 3 évvel ezelőtt Miskolcon történt gyilkosság tetteseit sikerült kézre keríteni a napokban. Az ügy szálai Romániáig vezettek. Mint kiderült a három román állampolgárságú férfi tetőjavításra hivatkozva jutott be egy idős ember házába, ahol a ház tulajdonosát megverték, majd kirabolták a lakást. A férfi a kórházban később belehalt a sérüléseibe.

Svájcban fogták el az ároktői szökevényeket

A rendőrség múlt szombat délelőtt tette közzé, hogy péntek éjjel megszökött a házi őrizetből az ároktői banda két tagja. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnak kell intézkednie az ároktői banda szerdán elfogott tagjainak kiadatása érdekében.

600 kiló bacon dőlt egy húsipari dolgozóra

600 kiló bacon dőlt egy húsipari cég egyik dolgozójára, egyelőre vizsgálják a baleset körülményeit, mert senki sem tudja, mitől borulhatott fel a szállító targonca. A férfi csodával határos módon túlélte az esetet.

Kettős baleset: az ablakon kizuhanó nő egy lenn dolgozó férfira esett

A ruhákat teregető nő megcsúszott, majd pont az ablaka alatt takarító hatvanéves férfira zuhant. A húszéves indiai nő a rendőrség közlése szerint véletlenül zuhant le a harmadik emeleti lakásból, miközben a mosott ruhát rakta ki száradni az ablaknál lévő kötélre.

Még mindig szivárog a radioaktív anyag a fukusimai erőműben

Újabb léket talált a két és fél évvel ezelőtt balesetet szenvedett Fukusima-1 erőműben a létesítményt üzemeltető Tepco energiavállalat. A cég csütörtökön azt közölte, hogy ezúttal az 5-ös és 6-os reaktor közelében lévő tenger alatti védőgát sérült meg, amely a radioaktív anyagok vízbe jutását hivatott megakadályozni.

15 éves fiú rabolt bankot

Berontott egy bankba, majd több mint 780 ezer forintnak megfelelő angol fonttal távozott egy 15 éves brit fiú. A tini a jelek szerint egy videojáték akcióhősének képzelte magát. A fiú egy sállal takarta el az arcát, hogy csak a szeme látszott ki. Beviharzott a bankba, és egy pisztolynak látszó fegyvert fogott a pénztárosokra, készpénzt követelve tőlük.

további hírek