rss
 • Adatlap - emili


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  0000-00-00

  Regisztráció időpontja:
  2008.12.30. 06:07

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:


 • Cikkajánló

 • Három halott: a gyilkos, az exbarátnõ és a szeretõje

  Szerelemféltésbõl végzett 17 éves exbarátnõjével és annak új barátjával egy 30 éves horvát férfi, majd maga ellen fordította a fegyvert.

  Jela ©ajto¹ még most sem tért magához. Az asszony ugyanis nem érti, hogyan válhatott gyilkossá szeretett unokája.

  A 30 éves Dubravko Dopuð csütörtökön reggel felkelt, megreggelizett a nagymamájával, majd elment a házukhoz legközelebb esõ automatához, kivett 500 kunát és odaadta az asszonynak, majd elment.

 • Halálra szúrták az apját védelmezõ fiút

  Saját apját akarta megvédeni egy tizennégy éves fiú, így õt érte a halálos késszúrás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hernádpetriben.

  Két család férfitagjai verekedtek össze a helyi kocsma elõtt, pontosan nem tudni, miért.

  A gyerek a helyszínen meghalt. A gyilkossággal gyanúsított férfi elõzetes letartóztatásáról várhatóan kedden döntenek.

 • Fejbe lõtték a híres olasz lesifotóst

  Rómában az utcán találták meg a híres olasz fotós holttestét, golyót kapott a fejébe. A férfit az egész sztárvilág ismerte, hiszen olyan hollywoodi nagyságokat fotózott, mint Brad Pitt, Beyoncé, Rihanna vagy Scarlett Johansson. Arccal lefelé hevert a járdán egy hatalmas vértócsában a 42 éves Daniele Lo Presti, amikor rátaláltak. A férfit fejbe lõtték. A rendõrség szerint lehetséges, hogy kapcsolat van a férfi munkája és halála között, kivégzésének módja ugyanis maffiaszerû módszerekre emlékeztet.
 A holttestére az olasz fõváros Testaccio nevû kerületében találtak rá, egy ottani sportpályára járt futni.

 • A kiérkezõ rendõrök golyóitól sebesült meg 9 ember New Yorkban

  Nem a merénylõ, hanem a kiérkezõ rendõrök golyóitól sebesült meg az a kilenc ember, aki még pénteken keveredett utcai lövöldözésbe New Yorkban.
  Az Empire State Building mellett kialakult incidensben az elkövetõ, Jeffrey Johnson csak egykori fõnökével, Steve Ercolinval akart végezni, igaz, az õ testébe öt golyót is beleeresztett a leszámolás során. Ekkor érkeztek meg a rendõrök, akiket egy környékbeli építkezés munkásai riasztottak.

 • Rezzenéstelen arccal fogadták az ítéletet a csepeli kettős gyilkosság elkövetői

  %%kep1%%Rezzenéstelenül fogadták a csepeli kettős gyilkosság elkövetői, hogy a Kúrián kimondták: súlyosbítják ítéletüket. A Csepel-Sziget Általános és Szakképző Iskolában elkövetett kettős gyilkosságért Kun ítéletét tényleges életfogytiglanira súlyosbították, vagyis sohasem szabadulhat. Deme Gábor, aki másodfokú vádlottja, bűnsegédje volt a brutális kivégzésnek, 32 évet még biztosan fegyházban tölt, hiszen életfogytiglanira ítélték, és legkorábban 36 év múlva szabadulhat, ám négy évet már letöltött. Ő a sikkasztásokat beismerte, de a gyilkosságot tagadta.

 • Hírajánló

 • Betört, fõzött, távozott

  Fõzni tört be valaki egy étterembe az Egyesült Államokban: rizses csirkét remekelt, majd távozott, mosogatni már nem volt kedve.

 • Bombariadót jelentett, hogy megszökhessen a pszichiátriáról

  Bombarobbantással fenyegette meg a makói kórházat egy pszichiátrián kezelt nõ, reménykedve abban, hogy a bombariadóval járó fejetlenséget kihasználva, hazaszökhet.

 • Nem vitték börtönbe a debreceni pedofilt

  Nem vitték börtönbe Debrecenben azt a tolókocsis mûvészt, akinek a számítógépen több száz darab pedofil fotót találtak. A rokkant férfi elõzetese nem indokolt és a szökésétõl sem kell tartani.

  A rendõrök nagy erõkkel nyomoznak, de az már biztos, hogy a kiskorúakról készûlt kompromitáló fotókon látható gyerekek nem magyarok. A férfi veztét egyébként az okozta, hogy az elromlott laptopját leadta egy számítógépszervízbe, ahol megdöbbenve vették észre, hogy többszáz gyermekpornó-felvétel van a gépen.

 • Esküvõi limuzinrablás

  Esküvõi luxuslimuzint rabolt el egy templom elõl pár perccel a szertartás kezdete elõtt egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Többször megszúrtak egy idõs nõt Budapesten

  Az elkövetõt elfogták, ellene emberölés kísérlete miatt indult eljárás.

 • Apró ajánló