rss
 • Adatlap - Joe Galamb


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  0000-00-00

  Regisztráció időpontja:
  2013.01.02. 17:53

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:


 • Cikkajánló

 • Még Istentõl sem félnek a fémtolvajok!

  Harmadjára is színesfémtolvajok lopták meg Markotabödöge templomát. Ezúttal is a réz ereszcsatornát szerelték le a falról.

  Fél éven belül másodszor, három év alatt harmadszor lopták meg a markotabödögei templomot. Összesen több százezer forint kárt okoztak már a falunak. Ezúttal is a réz ereszcsatorna ½tetszett meg½ a tolvajoknak. Kovács Imréné, akit néhány éve az egyházközségért végzett munkájáért templomanyává fogadtak, nem bír megnyugodni a történtek óta.

 • A buszbalesetet szenvedő kosarasok közül még többen kórházban vannak

  %%kep1%%A szombaton délután buszbalesetet szenvedő győri kosárlabdázók közül hat még kórházi ápolásra szorul, az állapota azonban már egyiküknek sem életveszélyes. Burdi Szabolcs masszőr műtétje sikeres volt, de jelenleg mélyaltatásban van. A győri kórházban három kosárlabdázó fekszik, mindhárman túl vannak a baleset után szükségessé vált első műtéti beavatkozásokon. A szerb Natasa Kovacsevicsnek térd alatt amputálni kellett a bal lábát, ha a gyógyulási folyamatot semmi sem zavarja meg, még három hétig biztosan a kórházban kezelik.

 • Véletlen lőtte le édesapját a 4 éves kisfiú

  %%kep1%%A 35 éves arizonai Justin Stanfield Thomast saját fia lőtte le, amikor vendégségben voltak. A nappaliban bukkant rá az éles fegyvert, majd apjára tartva tüzelni kezdett. A férfi a kórházban elhunyt. Justin Stanfield Thomas négyéves kisfiával egy szintén iraki veterán barátjához ment látogatóba péntek délután. A gyerek a nappaliban talált egy éles fegyvert, és miután megkérdezte mi az, apjára irányítva elsütötte. A 35 éves férfinek arra sem volt ideje, hogy válaszoljon a kérdésre. A férfit azonnal kórházba szállították, de már hiába küzdöttek az éltéért.

 • Magyar késelt Londonban

  Nyilvánosságra hozták a londoni zavargásokkal összefüggésben két áldozat nevét.

  Alice Adamst és Vass Tibort halálra szúrták a londoni Heathrow repülõtér közelében.

  Két halálra szúrt férfi holttestét találták meg egy nyugat-londoni ház mellett, az áldozatok nevét a gyilkosság után 1 héttel hozták nyilvánosságra – írja a Telegraph. A rendõrség 2011 augusztusában találta meg a húszéves Vass Tibor, és Alice Adams holttestét, mindketten, Radisson Edwardian Hotel alkalmazottai voltak, halálukat többszöri késszúrás okozta.

 • Magyar kényszerített prostik Olaszban?

  Papírfecnin kért segítséget egy prostitúcióra kényszerített magyar lány Olaszorszában

  Brescia - Az észak-olaszországi Bresciában fiatal prostituáltakat futtató, bûnszövetkezetben tevékenykedõ három magyart és egy románt tartóztatott le az olasz rendõrség, amely ugyanakkor kiszabadított egy 16 éves magyar lányt a banda kezei közül - jelentette a Virgilio Notizie olasz hírportál. Egy rendõrjárõr július 18-án bukkant az utcán egy papírra firkált, kétségbeesett segélykérõ üzenetre, amelynek nyomán sikerült felgöngyölíteni a hálózatot.

 • Hírajánló

 • Luxushajón a személyzet egyik tagja erõszakolt meg egy fiatal nõt

  Letartóztattak egy luxushajón dolgozó animátort, miután a férfi rátámadt egy nõi utasra, és megerõszakolta.

 • A pelenkákat elvitte, a tévét meghagyta a betörõ

  Pelenkákat, plüssmackót lopott egy betörõ az Egyesült Államokban, ám a jóval drágább elektronikai termékeket hátrahagyta.

 • Meggyilkolták apját, majd megkötöztette magát

  A rendõrség õrizetbe vette azt a 18 éves lányt, akire megkötözve találtak rá Székesfehérváron egy lakásban apja holtteste mellett. A gyanú szerint az apát a lány barátja ölte meg, és a pár együtt igyekezett a megkötözéssel azt a látszatot kelteni, hogy ismeretlen támadt rá a családtagokra.

 • Elkapták a hamiskártyást!

  Õrizetben van a román állampolgár, akit a Szegedi Rendõrkapitányság járõrei értek tetten tegnap késõ este, miközben klón bankkártyával próbált készpénzt felvenni egy szegedi ATM-bõl.

  A rendõrség ügyeletére az érintett bank biztonsági szolgálata jelezte, hogy valaki hamis angol bankkártyákkal éppen készpénzt vesz fel az egyik Mars téri automatából. A 28 éves román férfi 14 kártyával mindösszesen 25-ször próbálkozott, négy alkalommal járt sikerrel. 100 ezer forintot zsákmányolt volna, ha a kiérkezõ rendõrjárõr nem éri a helyszínen tetten.

 • Három és fél év börtön a barcsi lövöldözõnek

  Három és fél év börtönre ítélte a Kaposvári Törvényszék azt a horvát férfit, aki tizenkét évvel ezelõtt Barcson egy bár elõtt kétszer meglõtte vele vitába keveredõ, s õt késsel fenyegetõ riválisát.

 • Apró ajánló