rss
 • Adatlap - Joe Galamb


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  0000-00-00

  Regisztráció időpontja:
  2013.01.02. 17:53

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:


 • Cikkajánló

 • Illusztris taggal bõvült a tíz legkeresettebb bûnözõ listája

  Szemjon Mogiljevics nemzetközi gazdasági bûnözõ felkerült az amerikai Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI) a tíz leginkább keresett bûnözõt felsoroló listájára.

  Mogiljevics, ismertebb nevén “Szeva Bácsi”, aki a kilencvenes években sokáig élt Magyarországon.

  Jelenleg Oroszországban Szergej Snájder néven tavaly január óta vizsgálati fogságban van az Arbat Presztizs kozmetikai üzletlánc adócsalási ügye kapcsán.

 • Pofonvágják, megharapják és leköpdösik a buszvezetõket Berlinben

  Németország legnagyobb városában, szinte naponta éri támadás a Berlini Közlekedési Vállalat (BVG) autóbusz vezetõit.

  Novemberben nagy vihart kavart, hogy egy szociáldemokrata politikus részben a sofõröket tette felelõssé azért, hogy agresszív a hangulat a tömegjármûveken.

  Ezen a héten, már újabb két berlini buszsofõrt ért merénylet. Az egyik éjszakai járat vezetõjét pofonvágták és kézen harapták, míg egy kollégáját a szintén fiatal támadók szidalmazták, majd leköpték.

 • Kútba dobták a házaspárt a gyilkosok

  A nyomozóhatóságnak nem volt esélye élve kiszabadítani a szolnoki Baunok házaspárt, mert az azóta elfogott gyanúsítottak arra nem hagytak lehetõséget - mondta Balotai Attila õrnagy, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) osztályvezetõje a bûnügyrõl tartott sajtótájékoztatón Szolnokon.

  A 60 éves Baunok István és 61 éves felesége, Baunokné Hidvégi Julianna tavaly november 17-én tûnt el házukból. Holttestüket december 6-án, Újszász határában, egy használaton kívüli kútban találták meg.

 • Diákverekedés, arccsont törésig

  Városszerte terjedõ hír volt Egerben, hogy két középiskolai kollégium lakói verekedtek össze közterületen.

  "Valóban volt tettlegességbe fajuló inzultus a közelmúltban egyik este a Nagyváradi utcai helyi járati megálló mellett, majd az egyik közeli kollégium bejáratánál - erõsítette meg Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje. - Errõl a diákotthon nevelõtanára tett bejelentést a rendõrségen."

 • Szörnyû: 93 éves asszonyt is megerõszakolt az õrült férfi

  Több mint 100 ember - fõleg idõs, köztük egy 93 éves nõ, és több férfi - megerõszakolásával gyanúsítják Nagy-Britannia egyik leghosszabb ideje körözött sorozaterõszakolóját, akit vasárnap fogott el és hétfõn vádolt meg a brit rendõrség.

  Az 52 éves Delroy Grant a vádak szerint a London déli részén lezajlott bûncselekmények során ugyanazt a mintát követte, vagyis elvágta a telefon- és villanyvezetékeket, majd a lakásba hatolva felébresztette és elemlámpával elvakította áldozatait.

 • Hírajánló

 • Felgyújtotta férje vesszejét

  Adelaide - Felgyújtotta férje hímtagját egy nõ Ausztráliában féltékenységében.

  A 44 éves asszony meglátta, hogy férje megölel egy nõt, este aztán megvárta, hogy elaludjon a férfi, szeszesitalt locsolt ágyékára és meggyújtotta.

 • Tizenegy személy rendõrkézen az enyingi garázdák közül

  Még két személy adta fel önként magát ma délelõtt az Enyingi Rendõrõrsön a hétvégén történt csoportos garázdasággal kapcsolatban.

  A két személy átszállítása Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányságra jelenleg folyamatban van. Mind a kettõjüket gyanúsítottként hallgatják ki a fejér megyei nyomozók.

 • BKV-s biztonságiakra támadtak 25-30-an a Nagyvárad téren

  Munkába induló BKV-s biztonsági õrökre támadt egy 25-30 fõs társaság szombatra virradóra a Nagyvárad téren; a verekedésben egy biztonsági õr súlyosan megsérült, a rendõrök kilenc embert elõállítottak - mondta a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

 • Lakóháznak rohant egy autó

  Lakóháznak rohant egy személygépkocsi csütörtök délután Budapesten, a Mexikói úton.

 • Négyen támadtak a nyolcvanéves nénire

  Egy négyfõs banda támadott meg egy idõs asszonyt Jászladányban, a saját házában. Az ékszerekkel és egy gyógylámpával távozó rablókat a rendõrök néhány óra alatt elfogták.

 • Apró ajánló