rss
 • Adatlap - Joe Galamb


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  0000-00-00

  Regisztráció időpontja:
  2013.01.02. 17:53

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:


 • Cikkajánló

 • Baleset-megelõzési elõadások az Iskola rendõrével

  Az „Iskola rendõre” programsorozat részeként került sor Bocföldén a helyi általános iskola alsó tagozatos diákjainak baleset-megelõzési oktatására. A község körzeti megbízottja, Somogyi Róbert r. zászlós segítségével a gyermekek a községben sétálva megismerkedhettek lakókörnyezetük közlekedésével, a gyalogosokra vonatkozó közlekedési szabályokkal, valamint iskolájuk környezetének közlekedési jelzõtábláival, azok jelentésével.

 • 16 halálos áldozata van az olaszországi buszbalesetnek

  %%kep1%%Legkevesebb tizenhatan meghaltak egy magyar diákokat szállító busz olaszországi balesetében, amely péntek este történt egy veronai autópálya-kijáratnál, San Martino Buon Albergo közelében. A legfrissebb jelentések szerint további legalább 26 sérült van. Közülük egy ember mesterséges kómában van, ketten nagyon súlyosan megsérültek, tízen pedig súlyosan. Tizenhárom utas viszont csak könnyebb sérülést szenvedett, őket jelenleg még kórházban kezelik. Az olasz média által idézett mentőszolgálat szerint a busz oszlopnak ütközött, szétroncsolódott és kigyulladt.

 • Több mint ezer rendõr büntetett elõéletû Nagy-Britanniában

  London - Priusza van több mint ezer állományban lévõ rendõrtisztnek Nagy-Britanniában - derült ki szerdán az információ szabadságáról szóló törvények alapján nyilvánosságra hozott adatokból.

  Az 1063 elítélt tiszt közül 77-re erõszakért, 36-ra lopásért és 96-ra csalásért szabtak ki büntetést.

  Az elítélt rendõrök több mint fele gyorshajtó, ittas vezetõ vagy más közlekedési szabálysértõ volt.

 • Elképesztõ látvány az országúton - a nap képe!

  Tûzoltólétrákból kialakított ideiglenes karámba terelik a szarvasmarhákat, miután az azokat szállító kamion a 74-es fõúton elõzõleg eddig ismeretlen okból felborult.

  A horvát rendszámú jármûszerelvény mintegy 70 állatot szállított.

  A balesetben a sofõr nem sérült meg, de rakományából közel 20 szarvasmarha elpusztult.

 • Fekete kedd - 3 halott - elkerülhetõ lett volna...

  Egy házaspár és egy fiatal nõ halt meg a 45-ös úton

  Szentes - Szakadó esõben, csúszós úton történt az a borzalmas baleset, amelyben hárman meghaltak kedd reggel Szentes és Vásárhely közt. Egy Suzuki tartott Vásárhely felé, hirtelen áttért a bal oldalra, ott kamionnal ütközött, majd egy másik személygépkocsinak csapódott. Egy házaspár és egy fiatal nõ az áldozat. Késõ délután újabb halálos baleset történt, egy kerékpáros férfit ütöttek el... sosincs vége...

 • Hírajánló

 • Kaiser nem bûnös a móri bankrablásban

  Nem bûnös Kaiser Ede a 2002. májusában elkövetett, nyolc halálos áldozatot követelõ móri mészárlásban: így döntött ma a Fõvárosi Bíróság az ügy perújítási eljárásában. Kaiser ettõl függetlenül nem szabadulhat: egyéb bûncselekményei miatt ugyanis 18 év fegyházra ítélte õt a bíróság.

 • Csempészet, csak épp fordítva

  Több mint hárommillió forint értékû nõi ruházati cikket próbált Ukrajnába csempészni a Záhony-Csap határátkelõn egy ukrán állampolgár.

 • Halálos hegymászóbaleset

  Hegymászóbalesetben meghalt szombaton a sportág 75 éves legendája, a tiroli Sepp Mayerl, aki minden idõk tán legsikeresebb hegymászójának, Reinhold Messnernek volt a mestere.

 • Meglepõ módon próbálta megfegyelmezni barátnõjét egy brit férfi

  A 26 éves, John Vincent Caruso nem bírta elviselni, hogy barátnõje káromkodik, ezért úgy döntött, inkább kimossa a száját szappannal. Floridában tartóztatták le.

 • Ukrán autófeltörõk kezén kattant a bilincs - fotóval

  Az ukrán állampolgárságú férfiakat egy nyíregyházi nagyáruház parkolójában kapták el.

  Ukrán gépkocsifeltörõket vettek õrizetbe Nyíregyházán; a két férfit a városban történt autókifosztások számának a növekedése miatt szervezett rendõrségi figyelõszolgálat buktatta le.

  A rendõrök 2011 október 22-én az egyik nagyáruház parkolójában figyeltek fel a gyanúsítottakra, akik a parkoló kocsik között járkáltak és benézegettek az autók utasterébe.

 • Apró ajánló