rss
 • Adatlap - bobby ray


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  0000-00-00

  Regisztráció időpontja:
  2009.05.28. 09:01

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:


 • Cikkajánló

 • Lakott településen is 100-zal száguldott - 300 ezres bírság svájci frankban!

  Rekordösszegû, 299 ezer svájci frankos (54,5 millió forint) pénzbüntetéssel sújtotta egy St. Gallen-i bíróság azt a milliomos férfit, akit Ferrarijával már többször kaptak gyorshajtáson. Az autósra már Svájc-szerte "hobbiszáguldozóként" tekintenek.

  Roland S. azonban azzal védekezik, hogy diplomatastátust élvez, méghozzá Bissau-Guinea részérõl. Állítását azonban az ezt igazoló rendszámtáblával nem tudja alátámasztani, mert - mint mondja - útközben elvesztette valahol a táblát.

 • A szalagkorlát és az autó közé szorult a sofőr

  %%kep1%%Baleset miatt torlódott a forgalom az M0-s autóút 20-as kilométerénél az M5-ös irányában, a karambolnak egy súlyos sérültje van, az utat egy időre lezárták. Két kamion és egy kisteherautó ütközött össze. A három jármű egyike - vélhetően műszaki hiba miatt - a leállósávban vesztegelt, a sofőr kiszállt, hogy tájékozódjon. Az álló autóba rohant bele a másik két jármű, az elsőként becsapódó elsodorta a férfit, aki a szalagkorlát és az autója közé szorult. Az életveszélyes sérültért mentőhelikopter érkezett. A műszaki mentést és a helyszín biztosítását szigetszentmiklósi és fővárosi tűzoltók végzik.

 • Tömegtragédia a Száván

  Tömegtragédia a Száván, öt kajakozó vízbe fulladt, nyolc pedig eltûnt csütörtökön a Száva folyó szlovéniai szakaszán.

  A halottak között van Kristijan Janc, a kelet-szlovéniai Sevnica város polgármestere, akik egyben képviselõ a szlovén parlamentben.

  Az áldozatokat beszippantotta a folyón épülõ vízi erõmû gátrendszere - jelentette a szlovéniai állami televízió.

 • Az alvázon kapaszkodott a határsértõ

  Egy kamion alvázára kapaszkodva próbált Magyarországra bejutni egy török férfi a nagylaki határátkelõhelyen szombaton késõ este.

  A határrendészek a közös magyar-román ellenõrzési ponton átvizsgálták a kamiont.

  Ekkor látták meg a török férfit, aki a vontatmány alvázára kapaszkodott fel még Romániában, és így felkapaszkodva akart átkelni a határon.

 • Edzõtermi csetepaté (BRFK)

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság XIX. Kerületi Rendõrkapitánysága garázdaság bûntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt indított eljárást 15 fõ ellen.

  2009. március 25-én este fél nyolckor érkezett a bejelentés a kispesti rendõrkapitányságra, hogy egy körülbelül 20 fõbõl álló társaság a Vas Gereben utcai benzinkútnál hátrahagyva autóikat, egy közeli edzõterembe tartanak. A bejelentés szerint többüknél kardot, „viperát” illetve más eszközöket láttak.

 • Hírajánló

 • Lopott BMW akadt fenn a vámon (fotóval)

  Egy cseh rendszámú BMW X5 terepjárót ellenõriztek szombaton a beregsurányi határátkelõhelyen a kirendeltség rendõrei.

  A nagy értékû jármûvel egy cseh állampolgárságú férfi akarta elhagyni az országot, de a rendõröknek feltûnt, hogy a motortérben elhelyezett ún. típustábla nem felel meg az elõírásoknak. Bár az alvázszám nem szerepelt a körözési rendszerben, a Záhonyi Fókuszponti Irodán szolgálatot teljesítõ osztrák határõr segítségével ellenõrizték a gyári sorozatszámot is.

 • Még bujkál a keresztúri birkatolvaj

  Hat vádlott ül a Szeghalmi Városi Bíróságon dr. Macsári József tanácsa elõtt a vádlottak padján. Õket lopás és állatkínzás minõsített esetével, illetve orgazdasággal vádolja az ügyészség.

 • Anyjára hivatkozott a rabló

  Félt az anyja haragjától, erre hivatkozva rabolt ki egy üzletet egy fiatal férfi Nyíregyházán, a gyanúsítottat perceken belül õrizetbe vették.

 • Rendõrnek adták ki magukat, leszúrtak egy õrt, és raboltak

  Rendõrnek adta ki magát az a két férfi, aki a gyanú szerint vasárnap hajnalban megszúrta a belvárosi Tükör utcai irodaépület biztonsági õrét, majd több irodát is feltört, és értékeket tulajdonított el - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság.

 • Fegyveres csapott le Gyõrött

  Fegyveres támadó rabolt ki egy takarékszövetkezetet Gyõrött. A rabló kerékpáron menekült el a zsákmányával.

 • Apró ajánló