rss
 • Adatlap - place


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  0000-00-00

  Regisztráció időpontja:
  2010.02.19. 15:06

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:


 • Cikkajánló

 • Érdekes haláleset a lottóötös után

  Öngyilkos lett egy lottónyereménybõl milliárdossá lett nõ bátyja, mert szégyenében nem mert kölcsönkérni testvérétõl, amikor kilakoltatással fenyegették. A férfi már többször folyamodott anyagi segítségért a húgához, de ezúttal nem látott más kiutat.

  A kétgyerekes apa, Duncan Wilby, 36, már két ízben kapott felszólítást, hogy rendezze tartozását, és lottónyertes testvére, aki 4.2 millió fontot kapott telitalálatáért, mind a két alkalommal kisegítette testvérét, és kifizette adósságát.

 • Tízszer szúrt a féltékeny fiatalember - aztán horgásztóba vetette magát

  Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a fiatal lány, akit féltékeny barátja szurkált meg Oroszlányban. A 18 éves tettes az eset után belevetette magát az egyik közeli horgásztóba, de még élve kihúzták.

  A fiatalember szóváltást követõen támadt 17 éves barátnõjére a Komárom-Esztergom megyei város egyik lakásában. Szóváltást követõen felkapott egy kést, majd legalább tízszer a lányba vágta azt. Az áldozat a nyakán, a fején és a vállán szenvedett sérüléseket, a mentõk válságos állapotban szállították kórházba.

 • Kokaincsempész pár rendõrkézen

  Drogcsempész párt fogtak el a rendõrök még csütörtökön egy Pest megyei hipermarket parkolójában. A csempészek kocsijukban összesen 13 darab egy kilogrammos csomagot rejtettek el, amelyeket Spanyolországból hoztak.

  Az egyikben nagy tisztaságú kokain, a többiben pedig kokain hígításához használt gyógyszerkészítmény volt - mondta Ródler Norbert, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság Szervezett Bûnözés Elleni Fõosztály Kábítószer Bûnözés Elleni Osztály vezetõje.

 • Tömegszerencsétlenség az autópályán

  %%kep1%%A rendőrség tömegszerencsétlenség, közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatt indított eljárást az M5-ös autópályán keddre virradóra felborult bolgár autóbusz balesete ügyében. A bolgár rendszámú autóbusz Budapest felől Szeged felé haladt az M5-ös autópályán. A sofőr a csengelei pihenőhely közelébe érve, a 133-as kilométerszelvénynél - még tisztázatlan okok miatt - elveszítette uralmát a jármű felett. Az autóbusz letért az autópályáról, az árokba hajtott és az oldalára borult. A mentők 21 embert vittek kórházba, közülük egy - a busz sofőrje - életveszélyesen, hét súlyosan sérült meg.

 • Összekaszabolták, majd a földön vonzolták az eladót

  Megtámadott három fiatalember egy szerb nõt egy kis étteremben, Belgrádban. Összevagdosták, megrugdosták, majd ide-oda vonszolták az asszonyt a földön.

  Elvitték a kevéske bevételt és mobilját.

  Úgy viharzott be három rabló az egyik belgrádi étterembe, hogy az ott dolgozó, 56 éves Stoja Suziænak ideje sem volt arra, hogy felfogja, mi történik körülötte.

 • Hírajánló

 • Kirepült az autóból - Meghalt egy fiatal nõ Esztergomnál

  Kirepült az autóból és a helyszínen életét vesztette egy fiatal nõ Esztergomnál csütörtök este, amikor a jármû árokba sodródott.

 • Meggyilkolták apját, majd megkötöztette magát

  A rendõrség õrizetbe vette azt a 18 éves lányt, akire megkötözve találtak rá Székesfehérváron egy lakásban apja holtteste mellett. A gyanú szerint az apát a lány barátja ölte meg, és a pár együtt igyekezett a megkötözéssel azt a látszatot kelteni, hogy ismeretlen támadt rá a családtagokra.

 • Szex helyett pucér vesszõfutás a rendõrségre

  Berlin - Szex helyett bõ 3 kilométert futhatott pucéran a rendõrségre egy férfi Németországban, mert ellopta az összes ruháját egy nõ.

  A 24 éves hölggyel késõ este egy bárban ismerkedett meg a 40 éves férfi. A nõ kicsábította a közeli erdõbe, ahol a forró vérû férfi rögvest nekivetkezett, ám hamarosan hûlt helyét találta mind a nõnek, mind a ruhájának, benne 24 ezer forintnyi eurójával.

 • Gépkocsiját hátrahagyva menekült el a rendõrök elõl egy fiatal férfi

  Gépkocsiját hátrahagyva menekült el a rendõrök elõl szerdán Zalaegerszegen egy fiatal férfi.

 • Elloptak egy házat!

  Elloptak egy komplett házat Kecskeméten. A sértettnek okozott kár eléri az másfél millió forintot.

 • Apró ajánló