rss
 • Adatlap - vigyorex74


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  0000-00-00

  Regisztráció időpontja:
  2013.01.07. 12:08

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:


 • Cikkajánló

 • Rács mögött a banki vezetõk

  Õrizetbe vették a Kaupthing izlandi bank két volt vezetõjét, a pénzintézet egykori elnöke ellen pedig nemzetközi elfogató parancsot adtak ki. A Londonban élõ Sigurdur Einarsson ellen, aki a 2003-tól a bank 2008 októberében történt felvásárlásáig állt a Kaupthing élén, az Interpol nemzetközi körözést indított csalás miatt - áll a nemzetközi rendõri szervezet honlapján. Ingolfur Helgasont, a bank volt izlandi igazgatóját és Steingrimur Karason volt kockázatkezelési igazgatót hétfõ este vették õrizetbe, amikor leszálltak a Luxemburgból érkezõ repülõgéprõl.

 • 12 késszúrással ölte meg egykori barátját a 16 éves fiú

  %%kep1%%A brit Michael Graham és Macauley Jenkinson egykor jóbarátok voltak. Azután távolodtak el egymástól, hogy a Jenkinson egy 14 éves lánnyal kezdett járni. Graham ugyanis többször szóvá tette a korkülönbséget köztük, ami rettentően feldühítette Jenkinsont. A fiú bosszút forralt: vett egy kést, és azt mondogatta a lánynak, hogy végleg leszámol a barátjával. Idővel Jenkinson rossz társaságba keveredett, akik „gyűlöletklubot\" alakítottak a haverja ellen. Mikor egyik este meglátták Grahamet az utcán, körülvették és nekitámadtak.

 • A 10 leghírhedtebb nõi bûnözõ

  Vajon csak az elmúlt években terjedt el a világon a nõi bûnözés vagy mindig is meghatározó szerepük volt a "sötét oldalon"? Egy biztos: az itt felsoroltakra sokáig emlékezni fognak.

  Ám még ha feltételezzük is, hogy a nõk valamilyen oknál fogva kevésbé hajlamosak a deviáns viselkedésre, mint a férfiak, a jelenség akkor is létezik, és nem hagyható figyelmen kívül.

 • Kábítószer a trailerben, magára hagyott csempészcigi a furgonban

  Sikeresnek mondhatóak a héten véghezvitt rajtaütések, ellenõrzések.

  Dolgoznak a Vám- és Pénzügyõrök!

  A Vám- és Pénzügyõrség munkatársai az M1 autópálya Budapest felé vezetõ oldalán Mosonmagyaróvár térségében ellenõriztek egy magyar állampolgár által vezetett gépkocsit, valamint az általa vontatott trélert, és a rajta szállított jármûvet.

 • Értesítették a rendõröket, hogy egy leszerelt kollégájuk gyilkosságra készül

  A Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányságot több alkalommal értesítették arról, hogy egy leszerelt rendõr életveszélyesen megfenyegette külön élõ feleségét, de mivel a bejelentõk nem tettek feljelentést, ezért a rendõrség nem tett megelõzõ intézkedést.

  A nyugdíjas rendõr augusztus 24-én több késszúrással megsebesítette feleségét, aki a kórházban az életmentõ mûtét közben belehalt a sérüléseibe Kecskeméten.

 • Hírajánló

 • Belehalt sérüléseibe a magyar túrázó

  Halálos balesetet szenvedett egy magyar nõ túrázás közben vasárnap a Rax-Alpokban.

 • 11 embert találtak egy tartálykocsiban Nagylaknál

  Tizenegy moldáv állampolgárt próbált Magyarországra csempészni egy román férfi csütörtökön a nagylaki határátkelõnél egy tartálykocsiban, a vámosok felfedezték a bûncselekményt - tájékoztatta Némedi Varga Éva, a vám- és pénzügyõrség regionális parancsnokságának sajtóreferense szerkesztõségünket.

 • Fegyvercsempészt fogtak Ártándnál

  Nemzetközi körözés alatt álló fegyvercsempészt fogtak el az ártándi határátkelõnél a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és a Bihar Megyei Rendõr-fõfelügyelõség közös akciójában.

 • Motoros szenvedett balesetet Lilafürden

  A Lillafüred felé vezetõ úton ütközött szalagkorlátnak egy motoros szombaton.

 • Emberrablás a játékterembe

  Emberrablás Oroszország déli részén: Ingusföldön 15 embert hurcoltak el egy játékterembõl. Köztük állítólag több rendõr is van.

 • Apró ajánló