rss
 • Adatlap - Webes


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  1978-01-10

  Regisztráció időpontja:
  2008.06.23. 10:04

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:
  webing

 • Cikkajánló

 • Szeretetet vártak, szexuális zaklatást kaptak a gyerekek

  Két év börtönbüntetésre ítélték hétfõn annak a brit fennhatóság alatt álló Jersey szigetén mûködött gyermekotthonnak az egyik korábbi alkalmazottját, aki részt vett az otthonban lakó gyerekek molesztálásában.

  A 78 éves férfit már augusztusban bûnösnek találták három lány és két fiú bántalmazásában, akik az õ oltalmában álltak.

  "A gyerekek gondoskodást, szeretetet és ...".

 • Halálra égett a kamionban a sofőr

  %%kep1%%Bennégett a sofőr az egyik kamionban, amikor három teherautó összeütközött a 86-os főúton Szombathelytől nem messze. Úgy tudjuk, hogy a kamionosnak nem volt súlyos sérülése, de beszorult a lába, ezért nem tudott kimenekülni a lángoló kocsiból. Két szlovén és egy horvát sofőr kamionja rohant egymásba, a rakományok hatalmas lángokkal égtek. egyik műanyag granulátumot, a másik csokikat, a harmadik pedig elektronikai termékeket szállított. A járművek hatalmas lángokkal égetek, az óriási hőtől még az aszfalt is megolvadt, ezért az út várhatóan péntek estig teljes szélességében le lesz zárva.

 • Unokára hivatkozva csaltak ki pénzt az idõsektõl

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a négy embert, akik a gyanú szerint nagy számú idõs sértettõl csaltak ki különbözõ összegeket, trükkös módszerekkel. A nyomozók azt gyanítják, hogy a munkahellyel nem rendelkezõ csalók hosszabb ideje kizárólag bûncselekményekbõl tarthatják fent magukat.

  Az ügyben még december elején indult nyomozás, miután a rendõrök tudomást szereztek arról, hogy jelentõs, milliós nagyságrendû összeget csaltak ki egy idõs angyalföldi asszonytól trükkös ismeretlenek.

 • 104 lõfegyvert tartott otthonában egy férfi

  A középkorú férfi gyûjtõszenvedélyérõl állampolgári bejelentés alapján szereztek tudomást a rendõrök, akinek családi házában összesen 104 engedély nélkül tartott lõfegyvert, 82 pisztolyt, 15 különbözõ vadászfegyvert és 7 rakétakilövõt, továbbá 50 darab lõszert foglaltak le a házkutatás során - mondta Gulyás Ferenc, a Sárvári Városi Rendõrkapitányság vezetõje. A középkorú férfi, akit lõfegyverrel és lõszerrel való visszaéléssel gyanúsítanak, elfogásakor semmiféle ellenállást nem tanúsított, együttmûködött a rendõrökkel, így szabadlábon védekezhet.

 • Egy négytagú család vesztette életét, amikor autójuk vonattal ütközött

  %%kep1%% A személyautó vezetője a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott be a 86-os úttal párhuzamos mellékút vasúti átjárójába, ahol a jármű összeütközött a Győrből Sopronba tartó személyvonattal. A vonat maga alá gyűrte és mintegy kétszáz méteren maga előtt tolta az autót. A baleset következtében az autóban utazó négy ember életét vesztette: egy 35 éves férfi, egy 31 éves nő, valamint egy 15 éves és egy 6 éves fiú. A vonaton utazók közül senki sem sérült meg. A helyszínelés és a műszakii mentés ide­jé­re a mellékutat lezárta a rendőrség, az uta­so­kat vo­nat­pót­ló buszok szál­lí­tot­ták a me­gye­szék­hely és Sopron kö­zött.

 • Hírajánló

 • Dath Vadernek öltözve rabolt bankot egy amerikai férfi

  Darth Vader-jelmezben rabolt bankot egy amerikai férfi. A New York közelében lévõ Setauket egyik bankfiókjába belépõ férfit a helyiségben lévõ kamera is rögzítette: a Csillagok háborúja gonoszának jelmezébe öltözött rabló elõkapta fegyverét - no nem egy fénykardot -, és pénzt követelt az egyik alkalmazottól.

 • Közel egy tonna kõolaj a hátsó ülés helyén

  Közel egy tonna kõolajat pakolt be Dacia Loganjába egy férfi Romániában. A rendõrség 2011 júniusában állította meg az autót a közúti a forgalomban: a jármû tele volt kannákkal. A hátsó ülést eltávolították, hogy több mûanyag tartály férjen a négykerekûbe.

 • Több mint egy tucat határsértõt fogtak el Csongrád megyében

  Tizenhat határsértõt fogtak el alig fél nap alatt a Csongrád megyei határõrök; a több csoportban elfogottak között kilenc gyermek is van - közölte a megyei rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje pénteken.

 • Egy spanyol orvosi rendelõben kamerára bukkantak

  Az intimitás megsértésének címén vádat emeltek Barcelona egyik neves, elõkelõ betegeket kezelõ doktorát, mert a rendelõjének vécéjében rejtett kamerára bukkantak.

  A dietetikus orvos páciensei között szerepelt Joan Puigcerdos katalóniai pártvezér, Jorge Lorenzo autóversenyzõ vagy Ronaldinho lánytestvére - még abból az idõbõl, amikor a labdarúgó-legenda még a Barcelonában rúgta a bõrt.

 • A méhtelepre vitte a számítógépet

  Azonosította és elfogta a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse azt a 33 éves helybeli férfit, aki egy zákányszéki tanyába tört be.
  A bejelentéstől számított két nap alatt megállapította a személyazonosságát és 2013. április 8-án el is fogta a Mórahalmi Rendőrőrs N. Lászlót, aki a gyanú szerint betört egy zákányszéki tanyába, ahonnan egy számítógépet és egy rongyszőnyeget lopott el.

 • Apró ajánló